Vreau sa va relatez o poveste pe care eu am citit-o si m-a impresionat. Este vorba despre o piramida a profesiilor in societatea actuala.

La un concurs au participat oameni din toate  clasele sociale pentru a reprezenta importanta profesiilor lor.

Pana la infiintarea Clubului Micul Print, am studiat ani de zile istoria pedagogiei. Nu este pedagog care sa-mi fi scapat si m-am hotarat sa impartasesc ceea ce stiu si cu prietenii mei.

Educatia se afla in centrul tuturor dezbaterilor sociale, iar copilul este singura fiinta care trebuie educata, disciplinata, cultivata si indrumata. Cu totii luptam pentru acelasi vis, acela de a-i face fericiti, sanatosi si intelepti pe copiii si elevii nostri. Voi scrie pentru oamenii care stiu ca a educa este cea mai frumoasa arta, a educa inseamna a cauta in inimile copiilor, a forma oameni pentru viata.

M-am reintalnit cu Mihaela Neagu in una dintre ultimele zile frumoase de toamna. Dupa aproape 8 ani de la terminarea facultatii, timp in care viata ne-a tinut departe, iata cum o mare pasiune comuna avea sa ne readuca in acelasi loc.

Din dragoste pentru o educatie frumoasa a copilului, Mihaela a lansat, in urma cu cateva luni, un club educational, visul ei de multi ani, dupa cum aveam sa aflu in ora petrecuta impreuna chiar la sediul clubului Micul Print. Acolo, dupa un tur al salilor in care micutii elevi vin sa invete franceza, pictura, vioara, pianul, tobele, ori doar sa se simta bine, am redescoperit-o pe Mihaela, de data aceasta ca mama si pedagog.

CLUBUL MICUL PRINT

Clubul Micul Print reprezinta o lume a copilariei, a prieteniei, a cunoasterii, a frumosului si a creativitatii. Este locul in care copiii isi dezvolta imaginatia, vocabularul, isi exprima emotiile si sentimentele.

Prin implicarea copiilor in activitati placute si dinamice, acestia vor fi mult mai receptivi la informatiile predate cu drag de profesorii nostri.

Unde ne gasiti

Cartierul Cotroceni

Str. Dr. Nicolae Staicovici 51

Sector 5, Bucuresti, Romania

Telefon: 0733.750.795

Email: office@clubulmiculprint.ro

 

butonsuna pus in index.php din tema