Echipa

Echipa

Mihaela Neagu

Director Educativ, Profesor de Limba franceza, Profesor in invatamantul primar si prescolar

Studii: Facultatea de Psihologie si Stiintele Educatiei, departamentul de Pedagogie pentru Invatamantul Primar si Prescolar; Facultatea de Stiinte Politice in Limba Franceza, Universitatea Bucuresti “Am inceput sa predau limba franceza in anul 2008. As fi putut alege orice alta profesie, insa nu as fi trait satisfactia, bucuria si implinirea pe care le resimt fiind profesor. Sunt convinsa ca aceasta este menirea mea, ca trebuie sa imi urmez vocatia si pasiunea pentru psihologia educatiei, educand generatii de copii si impartasindu-le sistemul de valori in care cred.”

Robert Neagu

Manager, Instructor de Tenis

Alina Benea

Profesor in invatamantul primar

Valentina Filip

Profesor in invatamantul primar

Andrei Ilie

Profesor de tobe

Nicolae Dariela

Profesor de canto

Studii: Academia de Studii Economice, Facultatea de Administrare a Afacerilor cu predare in limba engleza(FABIZ), Master al Facultatii de Administrare a Afacerilor cu predare in limba engleza; Scoala de Muzica si Arte Plastice "Victor Karpis", departamentul Pian; Scoala de Arta din Bucuresti; Scoala de Muzica "Crina Mardare Music Experience". " Consider ca educatia este instrumentul cu care putem sa schimbam lumea. Muzica reprezinta pentru mine atat sensibilitate, frumusete, cat si disciplina si seriozitate, iar orice limba straina este un avantaj prin care reusim sa transmitem un mesaj la nivel international. Este o adevarata placere sa lucrez alaturi de copiii dornici sa devina cei care vor face ziua de maine mai buna, mai senina."

Ramona Udrea

Profesor de germana

Camelia Bortos

Profesor de sah

Florian Stan

Profesor coordonator muzica

Sabina Gutan

Profesor de Limba Engleza

- Universitatea Creștină "Dimitrie Cantemir", Facultatea de Limbi și Literaturi Străine, Specializarea Franceză-Engleză - Universitatea Creștină "Dimitrie Cantemir", Facultatea de Științe ale Educației, Departamentul pentru Pregătirea Personalului Didactic, Modul Psihopedagogic - Nivel I - Universitatea din București, Facultatea de Limbi și Literaturi Străine, Masteratul de Studii Franceze și Francofone - Universitatea din București, Facultatea de Psihologie și Științele Educației, Departamentul pentru Formarea Profesorilor, Modul Psihopedagogic -Nivel II - Universitatea Catolică din Louvain (Belgia), Facultatea de Filosofie, Arte și Litere, CEDEFLES, Stagiu internațional în didactica limbii franceze ca limbă străină sau secundară

Popazu Ana

Profesor de limba engleza

Studii: Universitatea București, Facultatea de Limbi și Literaturi Străine, Specializare: Engleză-Portugheză. Masteratul la Centrul de Excelență în Studiul Imaginii, specializarea Societate, Multimedia, Spectacol

Albu Catalina Gabriela

Instructor de dans

CLUBUL MICUL PRINT

Clubul Micul Print reprezinta o lume a copilariei, a prieteniei, a cunoasterii, a frumosului si a creativitatii. Este locul in care copiii isi dezvolta imaginatia, vocabularul, isi exprima emotiile si sentimentele.

Prin implicarea copiilor in activitati placute si dinamice, acestia vor fi mult mai receptivi la informatiile predate cu drag de profesorii nostri.

Unde ne gasiti

Cartierul Cotroceni

Str. Dr. Nicolae Staicovici 51

Sector 5, Bucuresti, Romania

Telefon: 0733.750.795

Email: office@clubulmiculprint.ro

 

butonsuna pus in index.php din tema