Interviu despre Clubul Micul Print - Centrul de Parenting

M-am reintalnit cu Mihaela Neagu in una dintre ultimele zile frumoase de toamna. Dupa aproape 8 ani de la terminarea facultatii, timp in care viata ne-a tinut departe, iata cum o mare pasiune comuna avea sa ne readuca in acelasi loc.

Din dragoste pentru o educatie frumoasa a copilului, Mihaela a lansat, in urma cu cateva luni, un club educational, visul ei de multi ani, dupa cum aveam sa aflu in ora petrecuta impreuna chiar la sediul clubului Micul Print. Acolo, dupa un tur al salilor in care micutii elevi vin sa invete franceza, pictura, vioara, pianul, tobele, ori doar sa se simta bine, am redescoperit-o pe Mihaela, de data aceasta ca mama si pedagog.

Cu aceeasi voce plina de caldura si rabdare, mi-a raspuns la prima intrebare pe care abia asteptam sa i-o adresez, imediat ce fetita ei ne-a dat voie sa stam cateva minute linistite, chiar in micul salon de la intrare, special amenajat pentru parintii care vin sa-si aduca micutii la cursurile organizate in club.

(...)

Continuarea: Clubul Micul Print: Baby parking si cursuri pentru copii, cand vrei sa ai si tu timp pentru tine

CLUBUL MICUL PRINT

Clubul Micul Print reprezinta o lume a copilariei, a prieteniei, a cunoasterii, a frumosului si a creativitatii. Este locul in care copiii isi dezvolta imaginatia, vocabularul, isi exprima emotiile si sentimentele.

Prin implicarea copiilor in activitati placute si dinamice, acestia vor fi mult mai receptivi la informatiile predate cu drag de profesorii nostri.

Unde ne gasiti

Cartierul Cotroceni

Str. Dr. Nicolae Staicovici 51

Sector 5, Bucuresti, Romania

Telefon: 0733.750.795

Email: office@clubulmiculprint.ro

 

butonsuna pus in index.php din tema