(Interviu realizat de Ana Zidarescu si publicat pe www.centruldeparenting.ro)

M-am reintalnit cu Mihaela Neagu in una dintre ultimele zile frumoase de toamna. Dupa aproape 8 ani de la terminarea facultatii, timp in care viata ne-a tinut departe, iata cum o mare pasiune comuna avea sa ne readuca in acelasi loc.

Din dragoste pentru o educatie frumoasa a copilului, Mihaela a lansat, in urma cu cateva luni, un club educational, visul ei de multi ani, dupa cum aveam sa aflu in ora petrecuta impreuna chiar la sediul clubului Micul Print. Acolo, dupa un tur al salilor in care micutii elevi vin sa invete franceza, pictura, vioara, pianul, tobele, ori doar sa se simta bine, am redescoperit-o pe Mihaela, de data aceasta ca mama si pedagog.

Cu aceeasi voce plina de caldura si rabdare, mi-a raspuns la prima intrebare pe care abia asteptam sa i-o adresez, imediat ce fetita ei ne-a dat voie sa stam cateva minute linistite, chiar in micul salon de la intrare, special amenajat pentru parintii care vin sa-si aduca micutii la cursurile organizate in club.

Ana Zidarescu: Care este povestea din spatele clubului si de ce ai dorit sa-l creezi?

Mihaela Neagu: Asa cum toate povestile incep cu “ A fost odata…” si in cazul meu, a fost o data o fetita care s-a visat profesor. Am fost fascinata de cunoastere si de procesul de predare-invatare, intotdeauna invatam, dupa care ma evaluam ca un profesor, jucand ambele roluri. Dupa terminarea unui liceu si a unei universitatii cu predare in limba franceza, am devenit profesor. Am inceput sa predau cu foarte mult drag si pasiune si am simtit ca mi-am gasit vocatia.

Dupa ce a aparut pe lume fetita mea, am stiut ca vreau mai mult, am facut o pasiune si pentru psihologia educatiei. Nu era de ajuns ceea ce citeam si asa m-am trezit intr-o dimineata cu gandul sa reincep o noua facultate, de pedagogie si stiintele educatiei. Zilele ii erau dedicate fetitei si familiei mele, iar noptile studiului. Pasiunea si studiul m-au impins sa dau nastere Clubului Micul Print, un loc in care copiii sa se simta fericiti si sa acumuleze cunostinte in cele mai frumoase moduri.

Ce pot face copiii aici si care sunt principalele activitati pe care le ofera clubul?

CLUBUL MICUL PRINT

Clubul Micul Print reprezinta o lume a copilariei, a prieteniei, a cunoasterii, a frumosului si a creativitatii. Este locul in care copiii isi dezvolta imaginatia, vocabularul, isi exprima emotiile si sentimentele.

Prin implicarea copiilor in activitati placute si dinamice, acestia vor fi mult mai receptivi la informatiile predate cu drag de profesorii nostri.

Unde ne gasiti

Cartierul Cotroceni

Str. Dr. Nicolae Staicovici 51

Sector 5, Bucuresti, Romania

Telefon: 0733.750.795

Email: office@clubulmiculprint.ro

 

butonsuna pus in index.php din tema