Clubul Micul Print stie cat este de importanta vacanta de vara pentru copii. De aceea, asa cum v-a obisnuit, propune un program fantastic pentru o vara de neuitat.

Program: Luni-Vineri 8:30-18:00

Perioada: 17 iunie-16 august

Activitati saptamanale: curs de limba engleza, club de teme si fise recapitulative, dans, jocurile copilariei, vizite la muzee, excursii, karaoke, pictura, teatru, drumetii, club de lectura, activitati legate de temele saptamanale.

Teme saptamanale: Calatorie imaginara in jurul lumii, tari si traditii; Lumea sportului (intalniri cu sportivi si profesori de sport); Totul despre teatru; Muzica, bucurie pentru suflet (facem cunostinta cu artisti, muzicieni); Dansul si stiluri de dans; Colectia mea (prezentari de colectii); Ce stiu despre animale, enciclopedii, documentare; Calatorie in lumea cartilor.

Va asteptam cu drag sa ne distram impreuna!

 

 

CLUBUL MICUL PRINT

Clubul Micul Print reprezinta o lume a copilariei, a prieteniei, a cunoasterii, a frumosului si a creativitatii. Este locul in care copiii isi dezvolta imaginatia, vocabularul, isi exprima emotiile si sentimentele.

Prin implicarea copiilor in activitati placute si dinamice, acestia vor fi mult mai receptivi la informatiile predate cu drag de profesorii nostri.

Unde ne gasiti

Cartierul Cotroceni

Str. Dr. Nicolae Staicovici 51

Sector 5, Bucuresti, Romania

Telefon: 0733.750.795

Email: office@clubulmiculprint.ro

 

butonsuna pus in index.php din tema