Hai să fim actori! Și cum putem învăța să stăpânim arta actoriei dacă nu cu ajutorul profesorului nostru Costin Teodorescu, cunoscut pentru dăruirea și energia pozitivă pe care le expune întotdeauna prin intermediul spectacolelor sale recunoscute sub numele de Teo Magic Show? Încurajăm copii să participe la cursurile sale de actorie pe care le susține în cadrul clubului nostru, fiind îndrumați de către acesta să-și dezvolte imaginația, încrederea în sine, libertatea în exprimare, spontaneitatea, vorbirea în public și controlul gesturilor. Astfel, într-o atmosferă magică și plăcută, copiii își pot însuși numeroase abilități atât de necesare pentru un viitor strălucit.

 

CLUBUL MICUL PRINT

Clubul Micul Print reprezinta o lume a copilariei, a prieteniei, a cunoasterii, a frumosului si a creativitatii. Este locul in care copiii isi dezvolta imaginatia, vocabularul, isi exprima emotiile si sentimentele.

Prin implicarea copiilor in activitati placute si dinamice, acestia vor fi mult mai receptivi la informatiile predate cu drag de profesorii nostri.

Unde ne gasiti

Cartierul Cotroceni

Str. Dr. Nicolae Staicovici 51

Sector 5, Bucuresti, Romania

Telefon: 0733.750.795

Email: office@clubulmiculprint.ro

 

butonsuna pus in index.php din tema