La after school copiii fac temele intr-un mod placut si distractiv. Profesorii studiaza elevii si le dezvolta abilitatile, ii incurajeaza sa se exprime liber, sa cerceteze, sa descopere si sa coopereze. Elevii isi dezvolta cultura generala si aprofundeaza cunostintele de la scoala. 

Pentru noi, after school nu inseamna doar realizarea de teme si aprofundarea de cunostinte, ci dezvoltarea gandirii si petrecerea unui timp de calitate alaturi de cadre didactice pasionate. Elevii se bucura si de cursuri de bune maniere, educatie emotionala, club de lectura si club de engleza, toate incluse in programul zilnic de after school.

Pe langa acestea, ei pot participa si la cursurile optionale oferite de club: pian, canto, tobe, vioara, chitara, sah, limba franceza, germana, pictura, tenis si televiziune.

Clubul Micul Print este un centru educational fondat de un pedagog, specialist in psihologia educatiei, cu misiunea de a oferi cele mai noi abordari in educatie, pentru o invatare autentica, motivanta, activa si creativa.

Suntem de parere ca dezvoltarea emotionala a copiilor este cea mai importanta si din acest motiv suntem foarte atenti la nevoile lor si incercam sa aiba un program echilibrat care sa le aduca bucurii si confort.

Misiunea noastra este sa formam oameni fericiti, liberi, cu incredere in fortele proprii, siguri pe ei, inteligenti si buni.

 

 

CLUBUL MICUL PRINT

Clubul Micul Print reprezinta o lume a copilariei, a prieteniei, a cunoasterii, a frumosului si a creativitatii. Este locul in care copiii isi dezvolta imaginatia, vocabularul, isi exprima emotiile si sentimentele.

Prin implicarea copiilor in activitati placute si dinamice, acestia vor fi mult mai receptivi la informatiile predate cu drag de profesorii nostri.

Unde ne gasiti

Cartierul Cotroceni

Str. Dr. Nicolae Staicovici 51

Sector 5, Bucuresti, Romania

Telefon: 0733.750.795

Email: office@clubulmiculprint.ro

 

butonsuna pus in index.php din tema